Jihuu, mekin ollaan päästy tutustumaan ihmeellisen PK-maailmaan! Tänään oli mukava aamupäivä Sohvin ja Veeran kanssa Nokialla. Käytiin nimittäin jälkeilemässä. :) Sohvi ystävällisesti tuli hakemaan meidät kotiovelta asti ja siitä sitten hurautettiin Nokialle. Veera tallasi Tuiskulle vähän pidemmän jäljen ja Nelli sai kokeilla makkarajälkeä.

Tuisku the bestjäljestäjä oli kyllä pro! Sellaista innokkuutta en ole kyllä vähäään aikaan nähnyt kellään koiralla missään lajissa! Nelli oli myös hyvä Sohvin tallaamalla ja namittamalla jäljellä. Hyvin meni makkaroiden perässä, vaikka muurahaiset vähän ärsyttikin. Oli myös suht innokas, eikä luovuttanut kertaakaan! Mielenkiinto nousi kyllä hirveesti tätä lajia kohtaan ja varmasti koitetaan vielä uudelleenkin! Makkarajälkeä on tosi helppo tehdä itsekin, kunhan vaan ripottelee nameja jäljen päälle. Niin ja ja Rekkukin vielä korkkaa jälkiuransa!! :)

Jälkeilyjen lomassa tehtiin myös vähän tottista ja tokoa. Veera kuvaili Sohvin & Tuiskun tottista (joka oli muuten hyvän näköistä). Ja sitten yhdessä vielä tokoteltiin. Nelli pääsi tekemään seurausta, luoksaria, kaukoja, hyppyä ja vähän hyppynoudon alkeita. Hieman väsy oli likka, mutta ihan jees menoa silti. Hyppynouto alkoi lupaavasti ja itse avohyppy meni myös ok. Luoksari perfetto! Seuraus myös aika kivan näköistä :) Kontakti pysyy jo tosi hyvin. Tokojen jälkeen heitettiin vielä metsässä lenkki. :)

Eilen kävin Niihamassa kuvailemassa ja katselemassa Veeran ja Rekun agilityjä. Siellä oli ihan mukavasti porukkaa joten tuli muistakin otettua vähän kuvia. Niitä yritän lisäillä koneelle mahdollisimman pian...Oli mukavaa taas pitkästäaikaa seurata aksailua. Vähän kieltämättä siihenkin nousi innostus... ;)

Ja kääk, kuukauden päästä SM-kisat! Nyt sitä paikallaanmakuuta tekemään ja muuta treeniäkin. Sydäntä kyllä lämmittää se, että kaikki liikkeet on eri kehissä. Nellille mitä ihanteellisin vaihtoehto. :)