Saimpa aikaiseksi istahtaa välillä koneen ääreen kaiken "kaaoksen" keskellä. Arki on taas alkanut ja sen mukana pienoinen kiire ja hulina. Illat tuntuvat kauhean lyhyiltä, eikä ole jaksanut kovasti panostaa koiratouhuihin. :( Käytiin me kuitenkin tiistaina Teivossa tokottelemassa ja tänäänkin ollaan reippaina menossa urheilukentälle porukalla treenailemaan.

Viime viikolla oltiin ke-su mökillä. Nellillä taas mukavaa koiran elämää: hyvää ruokaa, leikkiä Ukon kanssa, tokoiluja, mustikan poiminta retki, lenkkeilyä metsässä ja kylällä yms. Paula ja Timo kävivät lettukesteillä meillä ja lenkkeiltiin tosiaan moneen otteeseen kera koirien. :) Nelli kävi Sissinkin pihassa leikkimässä. Käytiin myös mökkinaapureilla juhlissa, joissa Nellikin sai olla mukana. Nelli antoi itselleen luvan syödä neljä nakkia makkarapaketista sillä aikaa, kun muut grillailivat kodassa ja kahvittelivat. Illan vitsi olikin "Nelli söi nakit." ;)

Tiistaina tosiaan käväistiin Teivossa treenailemassa. Paikallaanmakuuta, luoksaria, noutoa, seuraamista, ruutua, tunnarikapulan pitotreeniä, kaukoja ja vähän jääviä. Liikkeesta pysähdys oli aika hidas. Täytyy vahvistella. Seuraamiset oli kivoja ja tiiviitä. Ruutu meni parilla ekalla plörinäksi, meni vasemmasta reunasta sisään. Kolmannella ohjasin Nellin ruutuun ja bra! Ensimmäisessa paikkamakussa nousi, koska paukahti ja kovaa melko vierestä. :( Myöhemmin kuitenkin noin minuutti hyvin! Noutoa otin jälleen vaan loppuosalla, jossa jouduin taas kyllä tekemään hommia, jotta se olisi tiivis. Mutta muuten ok. Eipä noista treeneistä sitten enempää!

Siinä ne tän kertaiset kuulumiset taisi sitten olla. :)