Tänään treenattiin ruutua Nellin kanssa Ryydynrannalla. :) Mulla vapaapäivä, joten päästiin vielä valoiseen aikaan ruutuilemaan. Tein ruudun jäälle, jossa oli vähemmän lunta kun rannalla. Aika paljon oli lunta siltikin, taidettiin kummatkin saada hyvää lihastreeniä rämpiessä.

Laitoin ensiksi pallon vaivihkaa ruutuun ja lähetin Nellin kaukaa. Perfect! Nelli meni tosi suorasti ja vauhdikkaasti suoraan pallolle. Sen jälkeen tehtiin perspallolla. Lähetys ruutuun ja pallon heitto persuksille. Huom, pallo oli pehmeää kumia, jossa hymyilevä naama kaikenlisäksi ;)) Kolmas kerta myös perspallo, mutta nyt jouduin vähän rohkaisemaan Nelliä ruutuun, koska alkoi tietysti ennakoimaan ja pysähtyi jo ennen ruutua. Neljännellä yrittämällä juoksin Nellin kanssa ruudulle ja sainkin palkattua hyvin ilman mitään stoppejä. Tähän oli hyvä lopettaa. :)

Tehtiin vielä vähän seuraamista, luoksari ja pysähdyksiä. Seuraus meni mainiosti. Palkkana oli juustoa ja naksu vahvistimena. Nelli tarvii kyllä kovasti innostusta, jotta se seuraisi intensiivisesti. Olen alkanut vaatimaan siltä vähän enemmän. Teen ihan pieniä pätkiä ja vaadin, että katsekontakti pysyy kokoajan. Jos laskee kuononsa niin liike hajotetaan. Aika hyvin on jo ymmärtänyt jutun idean ja olen tehnyt jo vähän pitempiäkin pätkiä, joissa kontakti pysyy. Naksutin on ollut kyllä oiva kapistus seuraamisen treenauksessa. :)

Luoksari otettiin vauhdin kanssa pallolla palkaten. Liikkeestä pysähdyksiä treenittiin nyt sekä maahan menoa että paikalleenjäämistä. Istumisen olen jättänyt nyt pois koska se sekoittaa Nellin selkeesti..Maahanmeno meni todella reippaasti, ei valittamista. Paikalleen ei Nelli kyllä olisi millään jäänyt. Tarjosi vain istumista kokoajan. Treenattiin sitä sitten pelkästään lelun kanssa ja sitten onnistuikin hyvin.

Nyt tuntuu että kaikki liikkeet alkaa olla hanskassa ilman mitään kommelluksia. Viime tokokokeesta onkin nyt vähän aikaa, joten täytyy varmaan tehdä yksi palkaton treeni kera "liikkeenohjaajan". Niin ja täytyy muistaa, ettei ala treenaamaan mitään kovin erikoista, joka voi sekoittaa, ettei sitten tuu yllätyksiä kokeessa. Me halutaan se TK1 nyt alta pois, että voidaan treenailla jo avojuttuja. :)

Kuvan on ottanut Julia :)