Viikonloppu on vierähtänyt tokoillen ja itsenäisyyttä juhlistaen. Perjantai-iltana mentiin Nellin kanssa siskolleni Ainolle yökylään. Pikkupojat Eino ja Niilo toivat taas viikonloppuun kivaa vilinää ja Nellikin sai juosta muutamia kertoja pallon perässä kun oli leikittäjiä. ;) Aika kuluikin siinä poitsujen kanssa, mutta ehdittiin me yksi pitempikin lenkki tehdä Mustallevuorelle. Aika poikki oli Nelli taas tuon reissun jälkeen.

Tänään tokoiltiin kaukalossa kimppatreenein. Harvinaisen iso sakki oli treenaajia. :) Alkuun otettiin seuraamista henkilöryhmässä. Se meni ihan jees. Sitten vauhtiluoksetulo, joka oli myös hyvä. Vauhtia ja intoa oli tarpeeks. Otettiin myös yksi pitempi seuraaminenkin. Huonoa :(( Maassa oli jotakin kiinnostavampaa, mikä kiinnosti Nelliä, eikä se oikein keskittynyt. Nooh, välillä näin.

Treenattiin pitkästä aikaa ruutuakin. Ihan yks perus ruutuunlähetys tehtiin, mikä oli hyvä. En viitsinyt treenata sitä enempää. Paikallaanmakuu otettiin pariin kertaan. Aluksi vajaa minuutti lyhyellä välimatkalla ja myöhemmin selin joku minsa kans. Kummatkin hyviä. Nelli on taitava paikallaanmakaaja nykyään. :) Noutoakin otettiin. Pari loppuosan treenausta ja yksi ihan kokonainen liike. Edelleen musta Nelli tuo kapulan liian kauas musta, tai mielestäni joudun kurottelemaan sitä. Muuten oikein mallikasta menoa. :) Treenien ja höpinöiden päätteeksi tehtiin vielä pienehkö lenkki Tarjan ja Neeran kanssa.