Meillä on viime viikot olleet melkolailla hiljaiseloa. Mulla on pitänyt kiirettä koulussa. Nellillä alkoi pari viikkoa sitten juoksut, eli ei niidenkään vuoksi olla kovin muita koiria tapailtu. Fadon ja Tainan kanssa käytiin maanantaina iltalenkillä. Ei Fado enää kovin kiinnostunut ollut neidistä, että eiköhän ne juoksutkin ala kohta laantumaan..Nyt voi taas rauhassa tsekkailla toko-kokeita, kunhan niitä tulee. :)

Äsken käväistiin vähän tokottelemassa leikkipuiston vieressä. Alkuun paikallaanmakuu, jota ei olla treenattu taas vähään aikaan. Aika oli noin 1 min. Hyvin sujui. Pari kertaa Nelli vilkuili taakse, mutta muuten ok. Noutokapulalla tehtiin muutama pitotreeni ja loppuosaakin reenittiin. Otettiin myös koemainen nouto, joka ok. Vähän vauhtia tarvis lisää, joten eikun vauhtinoutoja tekemään. Loppuun vielä seuraamista parilla askeleella with naksutin. Naksu toimii hyvin Nellillä. Se innostuu hirveästi siitä äänestä ja sillä saa tosi hyvin ajoitettua palkan.

Innostuin valokuvaamaankin, kun niin hieno aurinkoinen sää sattui. Joten alle laitan muutaman onnistuneen kuvatuksen. :)

2006488.jpg

2006491.jpg

2006495.jpg

"Namskis mitä herkkuja!"