..Vietettiin Siurossa Tainan, Fadon ja Lacen kanssa. :) Lauantaina puolenpäivän aikoihin Taina haki meidät ja pysähdyttiin matkalla Tessulle vähän tottistelemaan. Nellille seuraamista käskytyksellä ja hyvinhän se meni. Tehtiin myös muutamia sivulletuloja. Pientä hiomista ennen koetta. Farkulle tein perspallon luoksarin pysähdyksen yhteydessä. Hehe, nyt mäkin tiedän mitä perspallo tarkoittaa. ;)

Nellukka ja Lasse on kyllä parhaimmat ystävykset. Ne jaksaa juosta, juosta, juosta, juosta ja vielä kerran juosta. Auton takaluukun avauduttua, takapihan oven avauduttua, aina ne jaksaa juosta. :) Iltasella haettiin pitsat ja herkuteltiin oikein urakalla. Koiratkin sai lipoa kieliään. Tälläkertaa oli ruuan sekaan laitettu hevosenlihaa. Nam! Kaikille maistui.

Sunnuntai vietettiin Häijäällä tsemppailemassa Fadoa ja Tainaa toko-kokeessa. Kameralla tuli vähän kuvailtua ja oli muutenkin taas erittäin opettavaista seurata koetta. Nyt tiedän taas paljon enemmän tokosta ja mitä virheitä ei kannata tehdä ja mitä kannattaa tehdä. Kokeen päälle heitettiin vielä paikallinen metsälenkki. Illalla sitten kotiin. Oli taas erittäin mukava viikonloppu! Kiitos Taina! :)

Me lähdetään nyt erittäin hyvillä fiiliksillä kokeeseen. Menestyksestä viis, pääasia että on hauskaa. Mulla on hieno koira, jonka kanssa on kiva harrastaa. Eli tervetuloa ykkös-tai nolla-tulos, me jyrätään silti. ;)

1877512.jpg

..Nelli säästelee energioita ZzZzzZzz..