Tiistaina pyyhällettiin Tainan ja koirien kanssa Reuhariin lenkille. Tallustettiin metsäistä rantatietä ja Lace&Nelli saivat juosta onnellisina irti. :) Huvittava pari kyllä ovat, kun Nelli on hieno leidi, joka sipsuttaa kevyesti Lasuttimen perässä ja Lasse taas hyppii, pomppii, pyörii, juoksentelee, kirmailee jne. Mutta silti ne on bestikset. :)

Tänään tokoteltiin kentällä pienellä porukalla Tarjan&Neeran sekä pieni suloinen bortsu-pentukin oli mukana. Kiva mikä pentukuume taas iskee..Alkuun vähän seuraamista koirakkoja pujotellen. Nellillä meni hyvin, ei ota juurikaan häiriötä. Tämän jälkeen koemainen luoksari, joka olikin tosi hyvä. Vauhti oli jees ja sivulletulo mainio. Luoksetulossa meillä onkin aina muutama piste tippunut vinon perusasennon takia, joten edistystä on siis huomattavissa. :) Paikallaanmakuu meni alkuun plörinäksi. Pyysin toisen koirakon palkkaamaan koiran samalla kun Nelli makaa ja sehän sitten nousi. Välimatka oli ehdottomasti liian pitkä, ja Nelli oli epävarma. No, tehtiin sit sama mutta tosi lyhyellä ajalla ja olin lähellä. Heti parempi.

Loppuun vielä otettiin hiukkasen seuraamista. Käännöksiä, juoksua ja pysähdyksiä. Oli kerrassaan hyvää. jee jee: ))

Edit: Unohtui ihan mainita meidän sunnuntaisesta mätsäristä. Eli tuossa Teivon totohallissa järjestettiin perinteinen Seropien match show. Ajattelin että vois taas pitkästä aikaa kokeilla näytelmäjuttuja, vaikka vuoteen ei olla näyttelyhihnaa edes esille otettu. Nelli oli paras. :) Se seisoi nätisti, antoi tutkia ja juoksikin ihan kivasti. Tuomari tutki perusteellisesti ja sanoi että Nellukka on sporttisessa kunnossa. Kuitenkin sinisen nauhan se meille antoi. Sinisten kehässä ei sitten sijoituttu enää. Eli samalla kaavalla vuodesta toiseen..Päivän kohokohta oli Nellille kuitenkin se, kun Lace-kamu tupsahti koira -ja ihmisvilinästä yhtäkkiä häntä heiluen meitä moikkaamaan. :))