Treenattiin tänään pyykkirannan viereisellä nurmella (joka oli juuri leikattu!!) vähän tokoa. Siskon 7v Eino-poika oli vähän avustamassa mm. ruudussa :) Tehtiin siis aluksi pari ruutua. Eino oli ruudun takana heittämässä lelua eli tehtiin siis ruutua läpijuoksuna koska Nelli tarvitsee ruutuun vähän lisää intoa ja vauhtia. Hyvin ainakin näyttää toimivan tuo kikka. Treenattiin väliin yksi tyhjään ruutuun lähetys, eikä ollut yhtään hämillään kun ei kukaan ollutkaan takana lelun kanssa.

Koitettiin myös pitkästä aikaa metallia. Nelli on niin hauska kun se ei yhtään tykkää ottaa kapulaa maasta ja kun yritän rohkaista sitä niin se menee maahan ja yrittää tehdä vaikka mitä temppuja ettei sen vaan tarvisi ottaa metallia suuhun. ;) Lopulta se kuitenkin nöyrtyy ja nostaa kapulan. Joo eli alussa tuo meidän metallin treenaus on vähän säätöä, mutta kun ilmaisen Nellille, että mitään muuta vaihtoehtoa ei ole kuin ottaa se kapula suuhun niin sitten se alkaakin jo tekemään hommia. Metallia se kyllä tiputtelee aika paljon, esim. sivulla se ei millään tykkäisi pitää sitä suussa.

Loppuun vielä parit kaukot (maahan-istu-seiso). M-S vaihdossa liikkuu eteenpäin, mutta muuten vaihdot on ihan suht tyylikkäitä. I-S vaihto on tosi magee. Koitin myös pari pätkää seurausta..Ällöttää treenata sitä kun se ei kyllä mene kovin hyvin. Parempi varmaan olis varmaan vaan olla treenamatta sitä kovin paljon. Tarttisin toisen treenikoiran, jonka kanssa vois mahdollisesti kisatakin joskus. Nellistä kun on tullut vähän tommonen lelukoira;) Saa ilmoittaa jos talosta löytyy ylienerginen ja innokas ihan minkä rotunen vaan koira, jonka haluaisi antaa vähän treenattavaksi!