Viikonloppu alkoi mukavissa merkeissä, sillä lähdimme Nellukan kanssa Nokialle halleilemaan. Yhdessä Tainan, Karin ja koirien kanssa sitten tokoiltiin ja tokoiltiin. :) Nellin kanssa nyt Tainan ehdotuksesta ollaan otettu paikallaanmakuu aivan alusta. Se on niin epävarmana aina ko. liikkeessä, ettei siitä tule yhtään mitään. Koira oli hihnassa ja mä seisoin vieressä tuijottaen sitä kokoajan. Taina heitteli vinkulelua ja Kari tokoili taustalla. Aluksi Nelli pompsahti ylös parikin kertaa, mutta kun olin ärähtänyt muutaman kerran sille ja laittanut sen alas takaisin, se jo tajusi, että eihän tästä saakkaan noin vaan lähtee..Kolmannella kerralla onnistuttiin jo, ja Nelli pysyi hienosti paikallaan, eikä välittänyt enää ollenkaan häiriötekijöistäkään. Palkaksi lihapullia ja juustoa! :) Kyllä se siitä lähtee!

Otettiin pieni pätkä seuraamista, joka meni loistavasti! Hyvä kontakti (motivaatioon vaikuttaa selvästi, kun palkkaan heti alussa). Kokeilin myös kaukoja. Vähän edistää, mutta ei pahasti. Hyppy tökki alussa, kun Nelli ei käskystä tehnyt mitään, liikahti vain vähän, mutta tyssäsi esteen eteen. Ihmeellinen reagtio. Toisella kertaa jo kuitenkin onnistui.

Reenien jälkeen käytiin peltolenkillä Jumesniemessä. Hyvä palkka hienojen reenien jälkeen! Nelli ja Lasse taas tietysti ryynäsivät, tosin Nelli kyllä jäi välillä vähän ihmettelemään Lacen energiaa. ;) Fado taas omaan tapaansa meni omia polkujaan.

Lenkin jälkeen Taina toi meidät kotiin, pesun kautta. ;) Koirat oli ekaa kertaa autopesussa (niin siis auton sisällä onneksi) Nelliä ja Lacea vähän jänskätti, tulihan siitä aikamoinen ääni. Lauantaimakkara onneksi vähän helpotti. :))

Eilen pyyhällettiin vielä toisiin tokoreeneihin Gigantille. Taivas oli aika uhkaava, ja sadettahan me sieltä niskaamme saatiin, joka loppupeleissä alkoi ällöttämään Nelliä. Otettiin seuraamista kun toinen käskytti. Nellillä ihan ok. Kontakti on kuulemma paikoittain hyvää, mutta välillä haahuilee. Itse voisin olla tarkempi käännöksissä, etenkin täyskäännöksessä, joka on U-mainen. Sivulle kääntymiset teen mielestäni hitusen liian nopeasti. Pysähdyksiä koitin myös, jotka sujui hyvin. Nellin vahvimpia tokoliikkeitä. Otettiin luoksetulo kujalla, eli kaksi koirakkoa oli sivuilla, ja yksi koira juoksi sitten siitä välistä. Sujui hyvin, Nelli ei välittänyt häiriötekijöistä. Lopuksi vielä ruutu, jota saatiin lainata. Hyvin menee, vaikka Nelli jää välillä vähän haistelemaan ruudun eteen.

Siinäpä ne reenikuulumiset sitten olikin. :)