Eilen oli Ylöjärven Mutalassa BH-mölli koe (vain tottis osuus). Kenttä oli oikein mukavalla paikalla rauhallisissa maalaismaisemissa. :) Nellillä meni ihan hyvin koe, pientä hiomista toki aina löytyy mutta läpi olisi noilla pisteillä toki mennyt. Tuomaroinnista vastasi Anne kilpi.

Me saatiin olla Fadon ja Tainan pareina. Aluksi Nelli pääsi paikallaanmakuuseen. Koirat piti laittaa liinaan kahakoiden välttämisen vuoksi. No joo, voi vaan arvata miten koira reagoi kun sitä ei ole ikinä makuutettu minkäänlaisessa hihnassa. Maahanjättö käskyn jälkeen Nelli nousi melkein välittömästi kun olin lähtenyt sen luota. Käskin sen uudestaan makuulle topakasti ja sitten se pysyikin koko loppuajan paikoillaan hienosti. :)

Seuraamiset oli mun mielestä aika sunnuntailönköttelyä. Remmiseuraaminen varsinkin oli aika kökköstä, ilman hihnaa taas oli parempi. Ihmisryhmä meni aika huonosti kanssa. Nelli ei pitänyt mitään kontaktia muhun, oli kiinnostunut vain ihmisiä, välillä kyllä vilkaisi muakin, mutta kokoajan seurasi mun edellä. Jouduin antamaan hihnalla aika monta apua. Nooh, tyytyväinen olen kuitenkin että Nelli seurasi mukana kokoajan. Oikean paikan se piti ja kyllä välillä vilkuilikin mua. Silti en ollut laisinkaan tyytyväinen seurauksiin. Pitää treenata enemmän myöskin pitkää pätkää.

Liikkeestä istuminen meni hyvin. Siinä ei mitään negatiivista huomautettavaa. Liikkeestämaahanmeno ja luoksari myöskin hyviä. Luoksarissahan Nelli tulee suoraan sivulle. Tuomari olisi vähän kaivannut vauhtia lisää, vaikka mun mielestä vauhti oli ihan tarpeeksi hyvä, varsinkin kun kyseessä on Nelli :)) Kunhan laukkaa niin hyvä.

Kaikenkaikkiaan pisteitä tuli 54. En osaa niistä enempää sanoa, kun en ole pisteytykseen perehtynyt mutta "arvosanat" olivat ihan kelpoja. Seuraukset oli laitettu hyvä-kohtaan, istuminen erinomainen, maahanmeno/luoksari, erittäinhyvä ja paikallaanmakaaminen hyvä. Mölleissähän saa palkata joten annoin kyllä namia aina suorituksien jälkeen, en kuitenkaan kesken suorituksen. Paikallaanmakuussa olin selin, mutta välimatka ei ollut ihan sitä 30 metriä. Nyt vaan kuonot kohti virallista BH:ta :)

Kokeen päälle tehtiin metsälenkki Tainan, Farkun ja Lassen kanssa. Fado muuten läpäisi myös hienosti kokeen ja vielä ilman mitään BH-treenejä, vau! :)) Lasse ja Nelli tapansa mukaan jälleen kirmailivat, vaikkakin Nellukka jäi kakkoseksi kilpajuoksussa. Aina sitä jaksaa ihmetella tuota Lacen vauhtia. Nellille tehtiin vielä reilun kahden minuutin piilomakuu, joka onnistui hyvin. Hieman alkoi olla loppua kohden kuulemma epävarma, kuunteli paljon ääniä. Mutta pysyi, ja se on hyvä!