Viikonloopu vierähti MM-kisoja seuratessa. Oltiin ihan perjantaista sunnuntaihin. Matkaseuraksi sain Tainan ja Karin. Takulaisten kanssa istuttiin katsomossa. Oli tosi kiva reissu. :)
 
Suomelle yksi pronssinen mitali, jonka ansaitsivat Jouni ja Yoko-bortsu, Lacen äiti. :)) Hienoa, mahtavaa, taitavaa, onnea!! Oli hienoa seurata maailman parhaimmistoa. Mahtavia ohjauskuvioita! Ja se vauhti..Eihän tuolla pärjännetkään kuin bordercolliet. Välillä tuli jo oikein ähky kun kerta toisensa jälkeen vaan bc tuli radalle. Ne vaan on parhaita tässä lajissa. Toivossa on hyvä elää, jos vaikka joku pehkokin joskus pääsisi noin hienoihin kisoihin. Ei se mahdotonta ole.
 
1947525.jpg

Uskomatonta kuinka hieno fiilis siellä hallissa oli. Yleisö tsemppasi kaikkia kilpailijoita ja taputtaa sai urakalla. Tällaista tilaisuutta ei usein tule! :) Ai niin, Nellukka sai tuliaisia. Pari revittelylelua (jotka testattiin hyviksi), maksapaloja, pehmustettu/heijastettu panta ja kansio kisapapruille. Maksa oli herkkua, tänään muutama temppu sillä tehtiin ja Nelli kuolasi kokoajan. ;) Lelut oli myös hyviä, niitä tykkäsi repiä. Eikun treenaamaan..
 
1947528.jpg