Kimppatokoiltiin taas Lietsun koulun urheilukentällä. Paikalla oli brasilianterrieri, nuori sekarotuinen koira ja Nelli. Nellin kanssa alkuun otettiin paikallaanmakuu häiriön kanssa. Eli omistajat kulkivat koiriensa kanssa ihan Nellin vierestä yms. Hyvin sujui! Aika ei ollut kovin pitkä, ehkä noin minuutti. Jes jes.

Treenattiin porukalla ohituksia. Nellin kanssa ollaan niitä silloin "lietsutokossa" treenattu paljon, eikä siis tälläkään kertaa ollut mitään ongelmia. Pysyi myös hienosti sivulla paikallaan, kun muut ohittivat Nelliä.

Nyt rohkenin ottaa muutaman leikkiseuraamis pätkän jälkeen ihan oikeata seuraamista. Yhden käännöksen ja pari pysähdystä. Mainiota!! Kontakti pysyi hienosti ja Nelli oli tosi motivoitunut hommaan! Mä en saanut katsettani vaan irti koirasta, enkä muistanut katsoa eteenpäin..Tuosta jäi hyvä fiilis, ja lopetinkin sen sitten siihen kohtaan, missä Nelli oli parhaimmillaan.

Treenattiin lopuksi vielä vähän noudon loppuosaa. Jännästi Nelli tuo sitä siltikin aika kauas, vaikka kuinka innostan ja houkuttelen sitä. Nellihän ei ole mikään kovin läheisyyden kipeä koira, eli ei tykkää, jos se kaapataan syliin tai jos ohikulkija tulee innokkaasti rapsuttelemaan. Siihen täytyy ensin tutustua kunnolla, jotta saa hyväksynnän. Mutta tosiaan tuon noudonkaan kanssa se ei tykkää tulla ihan lahkeeseen kiinni, koska se ei ole sille millyttävä asia. Tosin, eihän sitä kyllä kokeessa vaaditakkaan, kunhan ohjaajan ei tarvitse kurkotella kapulaa.

Loppuun otin vielä makuun piilossa. Ihan lyhyt matka, ja menin roskiksen taakse. Aika oli alle puoli minuuttia, piilo makuita en ole juurikaan tehnyt. Hyvin Nelli pysyi! Meni heti palkan jälkeen haistelemaan mun piilopaikkaa ja ihmettelemään, että miksiköhän mä sinne menin. :)