Vappukin vietettiin. Ihana ilma. :) Mulla olikin eilen synttärit, ja kummitäti Taina tuli koirineen käymään meillä. Farkulla ja Lassella oli ihanat huivit kaulassa, joissa oli kummassakin kortti. Ihana synttärilahja!

Ensin Fado ja Lace tutkivat koko talon ja Nellinkin kanssa vähän yritettiin leikkiä pienehköllä takapihalla..Mutta hetken päästä jo kaikki rauhoittuivat johonkin omaan paikkaan. :) Ihania koiria ne on, niin ystävälläisiä. Aino-sisko, Eino ja Niilo pojatkin olivat meillä. Ja kaikki olivat sulassa sovussa keskenään. Pojat eivät onneksi koiria aristele. Niilo varsinkaan. ;) Se taputteli Fadoakin innoissaan. Illalla käytiin vielä pienellä lenkillä koirien kanssa. Lace löysi muutaman lammikon, joissa pulikoi mukavasti, ja sai harmaan mahan.. ;)

Tänään käytiin siivikkalanlenkki, joka on pituudeltaan noin 7km. Nelli jaksoi hyvin. Muutama juoma/uinti keikka jouduttiin matkan aikana tekemään, kun aurinko niin porotti. Löydettiinkin yksi kiva veneranta, josta Nelli pääsi mukavasti uimaan. Se haki innoissaan sieltä keppiä, melkein uskaltautui jo ihan oikeasti uimaankin.

Huomenna tokokoe, jäiks. En kyllä yhtään osaa ennustaa miten menee..Liikkeet on hallussa mutta mieliala ja vire voi olla huomenna vaikka toisin (Nellillä). Mä oon ihan vireessä. ;) Toivotaan parasta!