Perjantai-iltana käväistiin katsomassa Nellin kanssa kukkaiskulkuetta. Kaupunkikävely teki Nellille kyllä erittäin hyvää! Aluksi ihmetytti hieman se kaikki ihmispaljous ja meteli, korvat oli kokoajan todella tarkkana. Tallipihalla sattui olemaan juuri hevonen pihassa ja sitäkin käväistiin moikkaamassa. Aluksi ei Nelli edes huomannut sitä, vaikka ihan vieressä seisoimme, mutta kun hevonen vähän liikautti jalkaansa, niin koirakin havahtui.  Heppa oli tosi kiinnostunut Nellukasta, eikä Nellikään kauheasti ujostellut, vähän oli jännää. :) Kaupungilla meni hyvin. Kulkueen alkuosa oli hieman pelottava, kun sedät paukutteli rumpujansa. Paukkuaran koiran korvaan se kuulostaa ilotulitukselta. Hetken paniikin jälkeen kuitenkin rauhotuttiin jo. Loppu aika menikin jo mallikkaasti!

Illemmalla Taina vielä soitteli meitä Aromäkeen käymään. Iskä heitti meidän sitten samantien ja jäätiin Nellukan kanssa yhdeksi yöksikin! Voi että oli taas kivaa!! Säät ovat hellineet meitä jo viikon verran ja niin hellivät Siurossakin. :) Koirille melko kuuma sää, mutta siitä huolimatta Lasse ja Nelli jaksoi vetää tavallista rundiansa. Nellin kanssa myös aksasin vähän. A-estettä, putkea, keppejä ja muutama hyppy.

Otettiin me myös hieman tokoakin. Tokohyppyä kokeiltiin, kun sitä ei kotona ole. Ei ongelmaa. :) Ja paikallaanmakuu otettiin kaikkien koirien kanssa. Mä olin taas selin. Ja hyvin meni kaikilla, noin 2min. :))

Mä pääsin taas Karin kanssa motskarilla ajelemaan. Oli tosi kivaa! Mä en ole ennen osannut edes kuvitella, kuinka hauskaa voi olla moottoripyörän kyydissä. :) Syötiin myös hyvää grilliruokaa ja vaniljajäätelöä & oman pihan vadelmia. Nam!!

Lähtiessä uitettiin koirat vielä Siurossa. Kiitoksia taas vierailusta Taina ja Kari! :) Kyllä landella on mukavaa..