Juu ei olla sentään jäljestämään jääty, en ole vain ehtinyt blogia päivittämään. Paljon on kyllä tehty kaikkea, mutta ei vaan ehdi kaikesta aina tänne blogiin rustata. :)

Jussi meni hyvin. Oltiin koko köörillä mökillä. Nellillä oli taas mukavaa kun sai olla vapanaa ja löhöillä pihassa. Käytiin paljon lenkeillä, metsässä ja muuallakin. :) Kerran kävi Nellukka uimassakin ja pyöräilemässäkin kerettiin käydä. Eikä herkuiltakaan säästytty!

Viikko sitten kävin ilman Nelliä moikkaamassa Tainaa, Fadoa ja Lacea. Oli lämmin päivä ja löhöiltiin pihassa koirien kanssa sekä herkuteltiin. Lassen kanssa kävin lenkilläkin, Fado ei suostunut tulemaan, ei voinut jättää mammaa kotiin. ;) Oli kiva nähdä pitkästä aikaa kummitätiä ja toiseksi parhaimpia koiria! Pian Nellikin pääsee taa kirmailemaan Lacuttimen kanssa. :))

Treenailtu ollaan ihan mukavasti. Torstaina tokoiltiin pikkuporukalla Teivossa. Nellillä hyvää menoa kaiketi. Paikallaanmakuussa on vain pieni ongelma, neiti ryömii!! Menin piiloon ja Nelli ryömi eteenpäin ainakin kaksi, ellei kolmekin kertaa! Palkkasi silti, vaikkei saisi, koska pysyi kuitenkin makuulla. Nyt pitää tehdä makuita, joissa olen näkösällä, jotta liikehdintä saadaan pois. Onneksi kuitenkaan kisoissa ei liike mene nollille tämän takia, mutta kuntoon se pitää saada. Kaukoja tehtiin Tainan ohjeen mukaan nameilla leikiten. Käskytin Nelliä ihan lonkaltaan vaan maahan ja istumaan ja heittelin nameja sen taakse. Tämä toimii!! Lisäksi otettiin vauhtiluoksari ja kisaluoksari. Pysähtyy nätisti, mutta Marian kanssa kyllä tulimme siihen tulokseen, että käsimerkkipysäytystä kannattaisi ehkä kokeilla. Sillä voisi saada pysähdyksestä nätimmän. SM-kisojen jälkeen aion tätä kokeilla.

Muuten Nelli on ihan lenkkeillyt vaan. Veera ja Rekku ollaan myös saatu pari kertaa mukaan. Nelli ja Rekku ei edelleenkään ole ystävyksiä keskenään, mutta toimeen tulevat ihan hyvin. Kunhan ei toisen reviirille tunkeudu niin kaikki on hyvin. :) Veera ja Rekku kävikin meillä viime viikolla kyläilemässä ja hyvin koissut kyllä pärjäsivät. Nelli ei ymmärrä yhtään mitään kotinsa puolustamisesta, antaa hyvin vieraan koira tulla vierailulle. Hyvä niin! :)