Pistetäänpä vähän treenipäiväkirja kuulumisia tänne. :) Ollaan nyt yritetty tokoilla mahdollisimman monissa paikoissa, kuten koulun kentällä ja näissä lähi ruohokentillä. Treeninalla on nyt lähinnä ollut samaa vanhaa avoilua, mutta erityisesti noutoa ollaan hinkattu paremmaksi. Ruutuakin olen uskaltanut jo koittaa ja ihan hyvin se on lähtenyt käyntiin.

Noudossa olen leikittänyt Nelliä kapulalla (niin etten anna sen tietenkään koskea kapulaan), jotta sen into nousisi vielä lisää. Pari kertaa olen saanut sen laukkaamaan sen tuodessa kapulaa, mutta useimmin se edelleen ravaa takaisin. Onneksi kapulalle juoksu on aina laukkausta ja tosi innokasta. :) Luovutus menee hyvin, mutta sivulletuloa ennakoi ja olenkin nyt paljon jo palkannut suoraan luovutuksen jälkeen. Kaukoja ollaan edelleen tehty leikiten nameilla ja ne onkin nyt tosi innokkaat. :o) Välillä ollaan tehty ihan koemaisetkin kaukkarit ihan vaan testaukseksi, ettei unohdu miten se kokeessa menee.

Paljon ollaan tehty luoksaria vauhdilla ja sitten pysäytystäkin välillä. Hyvin menee edelleen. Ruutuhan meillä on ollut pitkällä tauolla, mutta nyt uskalsin sen ottaa taas treeninalle suunniteltuani ensin vähän miten sitä voisi lähteä treenaamaan. Päätin ottaa koko liikkeen ihan alusta. Vaihdoin kosketusalustan taas isoon kylppärinmattopalaan ja vahvistettiin sen koskemista ensin naksun + lelun kanssa. Sitten yhdistin sen ruutuun ja hyvin Nelli on taas hiffannut idean. Vauhtiakin on ihan mukavasti! :) Yhden treenin aikana ei voi tehdä kuin korkeintaan kaksi kolme toistoa, muuten loppuu vauhti kesken. Munhan piti odottaa jälki/tokoleirille asti (olisi ollut ensi vklp) tuota ruudun treenausta, mutta leiri peruuntuikin meidän osalta joten päätin nyt sitten itsekseni lähteä sen treenausta mietiskelemään. 

Seuraustakin ollaan ehditty tekemään. Sitä paljon lelun kanssa, jotta innokkuus pysyisi. Jäävät on ihan hyviä, ainoastaan yksissä porukkatreeneissä Nelli ei tehnyt maahanmenoa laisinkaan, mutta muuten ei ole mitään ongelmaa ollut. P.makuuta edelleen laiskasti tehty. Mutta ne kerran mitä ollaan tehty on mennyt loistavasti onneksi. :) Nyt kun vielä saisi jonkun kokeen varattua ennen talvea niin great!