Torstaiseen tapaan tokoiltiin Lielahdessa. Tällä kertaa treenaajia oli enemmänkin. Tainakin innostui mukaan Fadon ja Lacen kanssa. :)

Alkuun paikallaanmakuu, joka luonnistu erinomaisesti kaikilta!! Nelli otti tälläkertaa reilun kahden minuutin makuun. Luoksetulojakin otettiin kimpassa. Ensin kujalla ja sen jälkeen vauhdilla siten, että joku piti koirasta kiinni, kun omistaja houkutteli koiraa luokse. Nellillä normi luoksari ok. Vauhtia oli ihan sopivasti. Lopun perusasennostahan meillä on aina tipahtanut kokeissa pisteitä, koska Nelli tulee liian eteen istumaan. Niimpä olen vielä vahvistanut sitä sivulle tuloa namin kanssa. Nytkin tein näin. Vauhtiluoksetulossa oli kyllä poweria! Nelli riuhtoi tosi lujaa. (Veera parka, kun oli pitelemässä monsteria)

Luoksepäästävyyksiä otettiin myös kimpassa. Pysyi iisisti sivulla. Paikallaanistuminen oli uusi juttu, jota testattiin koirien kanssa. Nelli oli kyllä ihmeissään, että miksei se kutsu mua luokse tai miksei se käske mun 'heiluttaa'. Hyvin kuitenkin pysyi. :) Täytyypä tuotakin vähän treenailla lisää.

Pistin Nellin lopussa pylvääseen kiinni ja tein omia juttujani, silittelin muita koiria yms. Tästähän Nelli ei tykkää, se haluaisi aina olla mukana. Ja varmaan ne paimenkoiran vaistotkin korostuu tuossa tilanteessa..Se käy ihan kuumana kun sen päästää siitä sitten irti. Keksin ottaa seuraamista yksinolon jälkeen. Ja hyvinhän se sujui. Nykyään mäkin tykkään seuraamisesta. Kun Nelli on siihen motivoitunut niin mäkin olen. :) Koiran motivaatio ja kontakti on parantunut hirmuisesti!

Loppuun vielä yksi ruutu, joka oli täysi kymppi! Ei siitä sen enempää.

Treenien päätteeksi koirat sai juosta ympäri kenttää. Nelliä ja Lasseahan ei tarvitse edes käskeä. Kun ne irti pääsevät, niin heti aletaan juosta. Neeralla ja Fadollakin tuntui synkkaavan hyvin. :) Kiva kun koirat sai kunnolla irrotella ahkeran treenaamisen jälkeen.

1919751.jpg

Tässä kuva tiistaisista treeneistä. Kuvan on ottanut Veera Järvinen. Kiitos!