Aamulla herättiin aikaisin ja mentiin Rosan kanssa ryydynrantaan uimaan. Oli niin aikaista vielä, ettei uimarit vielä olleet heräilleet aamu-uinneilleen, ja saatiin olla rauhassa ilman valittavia ihmisiä. ;) (Niin kun siihen rannalle ei tosiaan karvaisia otuksia saisi tuoda..) Nelli ui taas reippaasti. Rosan kanssa se tykkäsi pulikoida. Ja frisbeetä haki vedestä innokkaana. Kuviakin laitan tuohon alle.

Uimareissun jälkeen pienehköt tokotreenit koulun urheilukentällä. Mukana oli 9kk ikäinen brassinarttu ja Erika&Vili sheltti. Alkuun otin Nellillä paikallaanmakuun kun muut "häiriköivät" vieressä. Hienosti meni! Näitä enemmän. :) Sitten pieniä pätkiä seuraamista. Ja myös yhksi pitempi, johon kuului istuminen, käännös oikeaan ja täyskäännös. Perfect! Tuli ihan kisafiilis. :) Hyvin Nellin kontakti pysyi. Kaukokäskyjäkin treenattiin. Istu-maahan-istu-maahan ja juustopalkka odotti takana. Loppuun vielä normi luoksetulo. Ihan ok. Vauhti ei ollut mitään supernopeeta, mutta ihan kelvollista. Loppuosan autoin kädellä perusasentoon, koska N istuu aika usein vinoon.

Erikalla ja Vilillä menee hienosti! Perusasento on jo tosi kiva, luoksetulo menee hyvin, maahan ja istu on jo hallussa ja pientä seuraamispätkääkin ollaan jo harjoittelemassa. Katsekontaktin saivat kotiläksyksi. :) Ihan mahtavaa! Olisi niin kiva alkaa kouluttaa pentua. Mutta kyllä toi Nelssonikin mulle kai kelpaa.. ;)

1644464.jpg

Nelli ja Rosa :)

1644466.jpg

Vesipeto!

1644467.jpg

Nelli ja Vili kamu :)