Nooniin. Tokokoe on nyt suoritettu ja hienot pisteethän sieltä tuli! Yhtään en osannut aavistaa, miten meillä menisi, mutta jos jotain odotuksia oli, niin ne nyt kyllä ylittyivät..Saimme 172 pistettä ja siis ykköstuloksen! Kisapaikka oli NPKH:n maja, joka oli todella mukava paikka kokeelle. Rauhallinen ja varjopaikkojakin oli mukavasti. Kokeen tuomarina toimi Juha Kurtti. Me Nellin kanssa kilpailimme numerolla 2. Liekö onnennumero? ;) Alla vähän analyysia kokeesta.

Luoksepäästävyys 10, tässä ei ongelmia

Paikalla makaaminen 10, Nelli pysyi hienosti, ei pälyillyt tai liikkunut. Tähän liikkeeseen olen panostanut, ja nyt treenaus palkittiin, hyvä!

Seuraaminen kytkettynä 8½, Ihan mukavaa seuraamista, pysähdyksissä Nelli istui vähän vinoon ja mä kiristelin hihnaa, kontakti ei ollut ihan kokoajan sitä mitä piti.

Seuraaminen taluttimetta 6, No tää meni vähän huonommin, Nelli jätätti ja jouduin antamaan pari lisäkäskyä, joidenkan vuoksi pisteitä tippui

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10, tämä liike meni siten miten pitikin, ei mitään erikoista mainittavaa :)

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8, Itse liikehän oli kympin arvoinen, mutta mä sekoilin alussa ja seuraa-käsky tuli liian myöhässä josta tuomari otti lisäkäsky virheen.

Estehyppy 8, Nelli kolautti jalkansa lautaan, josta siis pisteiden vähennys. Harmittaa tuo, kun ei ikinä ennen ole kolautellut. Kerta se on ensimmäinen. ;) Mutta muu osuus meni hyvin.

Kokonaisvaikutus 9, Jes jes :))

Kiitoksia Tarjalle ja Tainalle taustatuesta! Yksin olisi ollut vähän orpo olo. :D Alla vielä kokeen jälkeisen uintireissun fiilistelykuvia

1525067.jpg

1525072.jpg

1525076.jpg

1525081.jpg

1525083.jpg