Analyysi eilisistä tokoista; JEBOU! Nelli on aika yllättävän teräs vireessä ja se kieltämättä tuntuu aika jeboulta:))))) Erityisesti noudosta oon tosi ylpeä! Treenattiin ensin pelkkää luovutusta, niin, että laitoin kapulan Nellin suuhun ja kävelin parin metrin päähän ja kutsuin. Muisti heti että kapula pitääkin luovuttaa suoraan sivulle, eikä eteen, eikä tarvinnut sen kummempia käskyjä/käsimerkkejä. Kapulan pito tosin vaatii vielä vahvistusta, sillä Nelli meinaa pudottaa sen ennen käskyä (olen varmaan lipsunut tämän kanssa..). Luovutuksien jälkeen kokeilin vauhtinoutoa, joka Veeran kanssa joskus testattiin hyväksi. Jätin Nellin istumaan, kapulan sen eteen tai suuhun ja hölkkäsin muutama kymmenen metriä ja kutsuin. Tuntui ainakin toimivan tosi hyvin, vauhtia nimittäin riitti! Tämähän on ollut Nellin kanssa vähän haaste, koska se ei millään haluaisi laukata kapulan kanssa vaan ravaa sen aina takaisin. Loppuun vielä yksi kokonainen liike ja juoksi kuin juoksikin takaisin myös! Jes jes!!

Tehtiin myös kunnon kaketreeni. Namin avulla yritin varmistaa, että nousee varmasti ylös asti m-i vaihdoksessa. Nelli oli tosi innokas ja kun otin vähän välimatkaa jossain kohdassa ja käytin käsimerkkejä niin edisti tosi paljon, en usko että tulee kuitenkaan hirmu suuri ongelma olemaan kun ei ole namia kädessä..Tein kaukoja myös niin, että käskytin vain yhden vaihdon ja sitten superpalkka (kuivattua maksaa, nam nam).  Eilen oli vuorossa myös liikkeestä pysähdykset. Nää menee aika hyvin, tosin pientä hiomista kyllä on. Maahanmeno on tosi varma, Nelli tekee sen aina (kisoissakin aina tainnut olla hyvä), mutta se on hiukka hidas. Käskyn jälkeen steppaa vielä pari askelta ja sitten menee maahan. Tätä siis hiotaan pallolla nopeammaksi. :) Seisominen on tosi nopea, vaikka en itse kovin hyvin pysty tokikaan arvioimaan, kun en hyvin nää..Tosin seisomisessa taas pikku ongelma on se, että kun menen koiran taakse niin Nelli tuppaa liikkumaan vähän kun katsoo mua. Välillä on kuin patsas, mutta joskus vähän liikahtaa. Kaikenkaikkiaan pysähdykset on kuitenkin suht ok kisakunnossa. :)

Loppuun otettiin vielä kevyttä seurausta muutama pätkä. Nelli on ollut tosi innokas seurauksen suhteen, tekee sitä mielellään. Ja onhan mullakin paljon positiivisempi asenne sitä kohtaan kun ennen. :)) Lauantaina mennäänkin Lempäälään tamSkin koulutukseen, jossa on aiheena seuraus. Tekee tosi hyvää tähän saumaan saada vähän vinkkejä sen treenaukseen! Lauantain jälkeen taas lisää juttua:)!