Perjantaina Kari nappasi mut landelle mukaan. Hoitelin perjantai illan koiria, tai lähinnä olin seurana. Lauantai aamupäivällä lähdettiin Löytynojan Hannan hallille Nokialle. Farkun ja Lassen etsintäkaverit Rölli, Jami ja omistaja Eija olivat myös mukana. Alkuun otettiin vähän tokoa. Mä ja Nelli otettiin vaan tokohyppy. Meni tosi hyvin! Mieluisa liike. :) Sitten siirrytiin agilityyn. Koitettiin A-estettä, joka meni hyvin. Nellillä ihmeesti intoa. Myös puomi meni kivasti, joskin vähän pelotti, mutta kun pari kertaa oli menty niin jo sujui. Vanhat taidot eivät olleet ainakaan kadonneet minnekään. Nelli uskalsi mennä jopa putkeenkin, vaikkei sitä olla reenattu moneeen kuukauteen. Saatiin jo vähän radanpätkääkin aikaiseksi. :) Ja ainiin! Kepit meni tajuttoman hyvin!! Nellillä oli jo taidokasta pujottelua, josta yllätyin. Jes!

Reenien päälle mentiin Eijan lenkkimaastoille ulkoilemaan. Nelli juoksi Röllin kanssa mukavat juoksut. Rölliä taisi vähän ahdistaa kun ei saanut Nelliä kiinni. ;)

Illalla syötiin ja juteltiin, mistäs muusta kuin koirista, no ehkä vähän muustakin. :))

Sunnuntaina suunnattiin nokat kohti Turkua. Lacella&Karilla oli Liedossa tokokisat. Kova harjoittelu palkittiin; Lace ja Karppa saivat ykköstuloksen, luokkavoiton ja liki 200 pistettä!! Upeeta, vau! On se Lace vaan hieno koira, ja hyvä Kari on hyvä ohjaaja. Onnea vielä hurrrjasti! :)

Kokeen päälle mentiin vielä pienelle metsälenkille. Mukana olivat bc:t Omie ja Rico, Fado ja Lace tietysti ja Nelli pelkkänä colliena. ;)

Huisin kiva viikonloppu, sekä mulla että Nellillä! :)

1192796.jpg

Anna pusu anna!

1192798.jpg

Nelli on toooosi pelottava.

P.S uusi vuosi sujui hyvin Nellillä. Vähän oli pelottavaa, mutta muutaman tunnin kuluttua paukkeen alkamisesta se jo nukkua possotti. :)