Sunnuntaina tokoiltiin Tainan ja koissujen kanssa täällä Lielahdessa. Nelli pääsi tekemään seurausta, noutoa, luoksaria, makuuta ja vähän kaukojakin. Nelli oli aika reipas, mutta mun omassa toiminnassa kyllä olis aika paljon parantamisen varaa... :) Kun alan tekeen seurausta, muutun ihan puupökkelöks, joka liikkuu kankeesti, ei hyvä. Yritäppä siinä sitten vielä päivitellä miksi koira ei tykkää seurata. Nooooh opinpahan taas, että ulkotreeneissä teen seurausta vaan pallon tai jonkun lelun kanssa ja sisällä sitten hiotaan namilla käännöksiä sun muita tekniikka juttuja. Tärkeintä on pitää se pienikin into Nellillä seurausta kohtaan!

Noutoa treenattiin vauhdilla ja palautuksilla. Tuo hyvin suoraan sivulle, ei ole pitkään aikaan enää eteen tarjonnut. Ja onneksi se ei kisoissa maata kaada, vaikka sen tekisikin. Luoksetulo on aika priima kunnossa. Pysäytys on tosi hyvä, mun pitää vaan muistaa käskyttää tarpeeksi kovalla äänellä. Kaket toimii pallolla, mutta kisoissa saatetaan se kyllä nollata, koska ne on muistaakseni toiseksi viimeinen liike ja sillon Nelli on jo aika väsy...Treenattu niitä nyt ainakin on paljon! Paikallaanmakuuta otettiin piilossa Fadon&Lacen hengatessa vieressä. Nelli oli ihan rento, vähän katseli ympärille, muttei liikkunut. Hieman on kyllä makuu epävarmentunut, mutta ollaan tosin saatu aika paljon onnistumisia viime aikoina. Lopuksi sain vielä kunnian treenata vähän Fadonkin kanssa! :) Farkku oli ihanan innostunut ja valmis tekemään mitä vaan. Herkkupeppu ;). Fado on niin persoona! Sunnuntaireenien jälkeen mentiin vielä kunnon lenkki porukalla Vuorentaustan vakkarimetsässä, joka on aina niin ihana!! :))

Tänään tehtiin vielä pikku reenilöt urheilukentällä, sisältäen paikallaanmakuun, vähän seurausta, luoksetuloa ja pysäytyksiä. Nelli oli hyvä!!! Makuu piilossa 3min, loistava!! Neiti oli koko treenin tosi täpäkkä ja innostunut:) Tarjosi sivulletuloa ja seurasi iloisesti. Tästä on hyvä jatkaa sitten sunnuntaina kisoissa. Pari makuuta ajattelin vielä tehdä, mutta muuten odotellaan sunnuntaihin.