Kurjat kelit jatkuu mutta treenailu ja muu puuhailu jatkuu silti. Onhan tässä päiviä, jolloin ei ole satanut yhtään, mutta on ollut myös päiviä jolloin sataa yhtämittaa.

Lauantaina meillä oli treffit kaupissa collieiden ja omistajien kanssa. Suunnitteilla on ollut treeniporukka (joka siis koostuu collieista ja niiden omistajista), joka treenaisi säännöllisen epäsäännöllisesti monipuolisesti eri lajeja. Mekin kyllä innokkaina mukaan menemme aina vaan kun kyyditys ja aika sopii. Mukana oli eilen ihan kivasti väkeä. Nelli kyllä alkuun vähän ujosteli "sukulaisiaan" mutta lopulta jo kuului hyvin porukkaan. Varmasti lämpenee lähempäänkin ystävyyteen kunhan ensin tutustuu kavereihinsa. :)

Tänään Tainan ja koirien kanssa Vuorentaustassa ihanalla perinteisellä metsälenkillä. :) Nelli ja Lasutin telmivät itsensä ihan väsyksiin ja Lace käväisi viilentymässä rantasuossakin. Nellille tehtiin muutamia kivoja etsintätreenejä. Ensin Taina juoksi piiloon ja mä hetsasin Nelliä ja päästin sen sitten irti. Tosi innokkaasti sinkosikin piilon luo! Seuraavaksi otettiin samoja, mutta ilman hetsauksia. Vauhti ei tästä  muuttunut hitaammaksi. Pari ilmaisuakin treenattiin. Ja saatiinkin ne hyvään alkuun. Aluksi nyt kuitenkin treenataan paljon suorapalkalla ja myöhemmin siirrytään sitten ilmaisuihin. Olipa kiva saada vinkkejä tähänkin touhuun, kiitos siitä Tainalle. Omaksi iloksi onkin näitä etsimisjuttuja mukava treenata. Varsinkin kun koiralla on ilo tehdä! Ja tottakai Nellillä on, niin kauan kun nameja jaellaan. :)) Olin Fadollekin piilossa pari ilmaisutreeniä. Fado tekee kyllä niin innolla! Ihan mahdottoman hienoa menoa. :)