Eilen illalla käytiin Marian & Pennin kanssa katsastamassa SM-kisa kenttä Kangasalla. Se onkin ihan mukavalla paikalla, nurmikenttä on aivan hiekkakentän vieressä. Ja näytti siinä olevan ihan mukavaa lenkkimaastoakin, jos ja kun haluaa vähän mennä rauhoittumaan pois kisapaikalta. ;)

Tehtiin kisamainen treeni ja käskytettiin liikkeet (siinä järjestyksessä missä ne kisoissa on) toisillemme. Makuu alkuun. Otettiin 2 min. Nelli pysyi tosi nätisti ja vaikuttikin melko rauhalliselta, kerran ainakin käänsi kylkeä. Tästä hyvästä saikin herkkupalkan, olin ostanut jotakin säilykkeen tapaista mömmöä, jota myydään sellaisessa pienessä 'pussissa'. On aika kätevä tokoherkku muuten! Nellille ihan ylivoimainen palkka..Taidan ottaa SM-kisoihinkin sitä.

Seuraaminen oli koeseurausta. Eli ei mitään hyvää, mutta kyllä kontakti välillä pysyi ihan hyvin. Olen huomannut, että Nelli tekee nyt tosi paljon sitä, että se siirtyy tosi kauas yhtäkkiä. En tiedä miksi se sitä tekee kun alusta on ollut aina kuitenkin tasainen. Itse voisin kyllä paljon vaikuttaa tuohon seuraukseen sillä, että en ottaisi niitä nameja esille seuruutreenien alussa. Koska kun en ota niitä kisoissa niin Nelliä ei kiinnosta. Kun vaan aina muistaisi..

Nouto oli häkellyttävä...Kaikki meni hyvin siihen asti kunnes oli luovutuksen aika. Nelli toi suoraan sivulle! Se on ehkä kerran ennen tehnyt sen ja siitäkin on ainakin puoli vuotta aikaa. No palkkasin tietysti siitäkin, koska kokeessa se ei ole virhe. Otin sen jälkeen muutaman toiston eteen luovutusta. Nelli ennakoi nyt paljon luovutuksen jälkeen sivullemenoa..Kiva kiva...

Pysähdykset muuten ok, mutta maahanmenossa ei totellut ensimmäisellä yrittämällä käskyä, seurasi vain mukana..Hajotin liikkeen ja uudella yrittämällä 10. Seisomisessa pysyi hyvin paikallaan, eikä liikkunut, vaikka menin sen taakse. Hyvä hyvä! Kaukot jumitti (yllätys yllätys) taas. Laitoin uusiksi maahan ja sit toimi tosi hyvin. Nelli tekee ne kyllä, kun sitä huvittaa. Nyt vaan niitä hauskoja kaukotreenejä niin voisi edes toivoa, ettei se jumita enää niin paljon.

Luoksari oli mahtava. :) Pysähdys nopea ja laukkasi kummatkin osuudet ripeästi. Sivulletulossa mulla oli namikäsi apuna. Tehtiin treenin loppuun vielä vauhtiluoksetulokin. 

Laitoin Nellin aina puutolppaan kiinni kun käskytin Pennille liikkeet, teki tosi hyvää, kun se käy tosi kuumana jos ei pääse mukaan ja joutuu katselemaan sivusta. Heti oli paljon innokkaampi kun otin sen pylväästä mukaani tekemään liikkeitä. Tämä toimii jopa ehkä paremmin kuin se, että joku pitää siitä kiinni kun lähden lätkimään.

Tänään lähdetään mummille Kotkaan. Siellä aiotaan kyllä tehdä ainakin paikallaanmakuita ja varmaan jotain muutakin kivaa, täytyy käyttää ympäristön muutos hyväkseen. :)