Harmi kun lumi on jo lähes sulanut pois. Hirveä rapakeli ulkona ja ihan harmaata. Onneksi ehdin ottamaan lumisina päivinä talvikuvia Nellistä, että on edes jotakin todistusta lumesta. :)

Tiistaina Heta kävi hieromassa Nellin. Nelli-neiti ei ollut oikein varma, että oliko käsittely mukavaa vai ei. Välillä tuli aika tuimia katseita Hetaa kohtaan mutta ihan iisisti se osasi olla kun vaan vähän rauhoitteli. Muuten kaikki oli ok, mutta selkä oli vähän jumissa ja selvästi kipeä. Ohjeeksi tuli venyttelyt ja reipastahtiset lenkit. Näitä ohjeita ollaan noudatettu. :)

Keskiviikkona tehtiin pieni lenkki Erikan ja Vilin kanssa. Lenkin yhteydessä tehtiin parit etsinnätkin koirille. Eilen oli pitkästä aikaa tokottelutreenit täällä Lietsussa. Nellin kanssa tehtiin seuraamista, noutoa, paikallaanmakuuta, luoksetuloa ja sivulletulo harkkoja. Kaikki meni itseasiassa aika hyvin. :) Seuraamisiin olen erityisen tyytyväinen. Ne meni hyvällä kontaktilla. Kapulan kanssa tehtiin noudon loppuosaa ja yksi kokonainen liike. Kokonaisessa liikkeessä Nellillä on hyvä vauhti, vaikka tuleekin ravaten takaisin. Sivulletulo onkin jo aika hyvä. Sitä ollaan naksun kanssa treenattu paljon. Lisäksi ollaan joka päivä tehty jotakin kivoja temppuja. Nelli on oppinut tekemään kahdeksikkoa jalkojen välissä. Pusun ja kuiskaamisenkin se on oppinut hienosti. Saa nähdä että tuleeko tuosta vallan temppukoira.. ;)

2103407.jpg