Tänään agiteltiin ja tokoteltiin Nokian lämpöisellä hallilla. :) Veera ja Rekkukin oli meidän mukana treenimässä. Aluksi otettiin perus seuraamista ringissä. Nellillä ei kyllä mennyt ihan putkeen. Ensinnäkin se edistää hirmuisesti eikä pitänyt kyllä kontaktiakaan. Jotkut pätkät meni kyllä ihan hyvinkin. Tehtiin yksi paikallaanmakuukin, joka meni jälleen hyvin. :) Nelli oli varma makaaja.

Treenattiin lelun kanssa vielä seuruuta, joka meni hyvin. Nelli on leluseuraaja. :) Treenien pitäjä oli ottanut yhdeksi treenauksen aiheeksi maahan ja istu käskyjä käsimerkillä. Me jätettiin käsimerkit pois mutta muuten tehtiin sitten maahanmenoja ja istumisia. Olivat oikein hyviä.

Loppu tunti meni agitellessa. Tehtiin keppejä, rengasta, putkea ja hyppyjä. Kepit meni Nellukalla loistavasti! Pääsin jo ihan oikeaan ohjausasentoonkin, vaikka vielä tarvii näyttää Nellille selvästi mistä kolosta täytyy aina sujahtaa. Hypyt Nelli suoritti tosi nätisti ja lujaa. Treeniä häiritsi ainoastaan se, että joku oli vähän tiputellut makkaroita maahan ja ne oli kyllä tuosta herkkupepusta parempi juttu kun mikään muu. Putken treenauksestakaan ei tahtonut alkuun tulla mitään kun piti kulkea nenu maassa kokoajan. Rengas meni jälleen hyvin.

Treenien päälle tehtiin vielä Harjulla lenkki Veeran & Rekun kanssa. Tosi magee ilma jälleen! Veera otti hienoja kuvia koirista. Nyt täällä on taas yksi raato lattialla. Malttaakohan iltalenkille tullakaan. :)

Kuva Veera Järvinen