Tainan ja koirien kanssa tehtiin tuttu metsälenkki Vuorentaustassa keskiviikkona. Se metsä on kyllä ihana. :) Käveltiin sama vanha lenkki. Loppureittiä ei kyllä muistettu, ja mentiin päätietä takaisin. On siitä kuitenkin taas jonkin aikaa, kun viimeksi siellä suunnisteltiin.

Lenkkeilyn jälkeen suunnattiin nokat kohti Suomensaarta. Siellä on nääs ihana nurmikenttä, jossa voi tokoilla. Nellillä otin pari ruutuun lähetystä, jotka tooosi hyviä! Myös pari vauhtiluoksetuloa tuli tehtyä, jotka myös olivat kelpoja. Kokeiltiin myös paikallaanmakuuta, jossa häiriönä huudellaan sivusta "tänne" "tule" "mennään". Aika haasteellista. Mallikkaasti sujui! Nelli tuijotti kokoajan herkeämättä mua, jota kyllä itsekin ihmettelin! Eikun palkka kehiin vaan. :)

Lassen kanssa Nelli juoksi kyllä aina vaan kun sopiva kohta tuli. Heti autosta poistuttua ja tokosession loputtua jne. Voiko parempia ystävyksiä enää ollakaan?

Lopuski koirat pääsivät vielä rantaan uimaan. Tuuli teki isot aallot, joten mitään kuntouintia ei huvittanut tehdä. Nelli ja Lace kahlaili ja Fado kyllä ihan uikin kunnolla.

Tänään käytin Nellin myös uimassa tuossa lähirannassa. On ollut niin lämmin päivä, että uiskentelu tekee terää. Yhä Nellukka ui samalla innolla. Kivaa! :)