Lauantaina oli hallipäivä, jälleen pienellä porukalla. Pienellä porukalla on toisaalta ihan kiva treenata, kun ehtii tehdä paljon eikä ole kiirettä, toisaalta hinta kirpaisee ihan mukavasti joten ei sitä usein voi tehdä.

Meille oli suunniteltu kiva rata, joka koostui hypyistä, putkesta, kepeistä ja muurista. Muuri oli vieras este, joten sitä treenattiin aluksi hieman. Muuri ei ollut maxi-korkeudella, joten se oli iisi. Nelli pääsi tekemään radan kolme kertaa. Ensimmäinen rata oli vähän haahuilua, koska en ollut tarpeeksi tutustunut ohjaukseen. Alun hypyt meni nätisti, mutta putken väisti, joten sille jouduin lähettämään uudestaan. Kepit meni vähän huonosti myös, koska ohjasin naama koiran naaman suuntaisesti. Nelli on kepeillä vielä niin kokematon, ettei se tekniikka sovi rataan. Muuten meno oli ihan kivaa.

Toisella radalla meni jo huomattavasti paremmin. Ainoastaan keppien alku tökki, koska ohjasin muurin ja sen jälkeisen esteen väärältä puolelta. Tässä video: http://s216.photobucket.com/albums/cc116/AnniElina/?action=view¤t=Agilityhallillapart1.flv

Kolmas rata oli myös hyvä. Putken jälkeen siirryin vähän viiveellä muurin oikealle puolelle ja viimeisen esteen jouduin ohjaamaan uusiksi. Nelli oli kerrassaan hyvä! Tässä kolmanneltakin radalta video (kiitos Veera kuvauksesta!): http://s216.photobucket.com/albums/cc116/AnniElina/?action=view¤t=Agilityhallillapart2.flv

Illalla menin Aino-siskolle yöksi (jota ennen olin muuten Julian kanssa leffassa kattomassa uuden elokuvan kielletty hedelmä, oli hyvä!). Siellä oli menoa ja meininkiä pikkupoikien kanssa touhutessa. Tänä aamuna Nelli oli päässyt äidin kanssa pitkän siivikkalanlenkin ja oli hyvin jaksanutkin. Lenkki on noin 8km.

Tänään iltalenkillä tehtiin lyhyet tokot. Aluksi seurausta hihnalla ja ilman. Apuna naksu. Kummatkin ihan onnistuneita. Tehtiin käännöksiä, juoksua ja täyskäännöksiä. P.makuutakin otettiin noin 1 min, joka oli mainio. Loppuun vielä perus luoksetulo. Oli tosi nopea ja sivulletulo oli loistava! Jee! :))