Sunnuntaina tokoilemassa ja lenkillä Julian ja Avan kanssa. Treenattiin urheilukentällä. Nellillä hyvät ja energiset treenit. :) Ava-pennusta tuli hyvin häiriötä! Julia videoi treenejä, klikkaa linkkejä niin saat videot auki.

Ruutu, tehdään edelleen eteenmenona. Tehtiin kolme toistoa. Ainoastaan yksi oli alkuun hidas ja epävarma, mutta muut oli tosi vauhdikkaita ja innokkaita. :) Vinkulelu palkka oli yli hyvä!

Metallinouto kisamainen, menee ihan jees. Vauhti oli hyvä kapulalle asti, mutta sen jälkeen taas se ravaus, joka vähän häiritsee mua edelleen.. Metallilla luovutus vähän tökkii. Niinkuin kyllä puullakin. Eli luovutus siis nyt uuteen tehotreeniin kummassakin noudossa. Itseasiassa olen miettinyt vaihtaa luovutuksen suoraan sivulle, Nelli on sitä ihmeellisesti joskus tarjonnutkin.

Seuraus, oli erittäin hyvää! Videolle ei nyt ehkä parasta pätkää saatu, mutta siis oikeastaan kaikki pätkät oli hyvää Nelliseuruuta!! Tässä Nelli on kyllä edistynyt huiiiimasti. Katsoin juuri äskön vajaa pari vuotta vanhan seurausvideon ja se oli kyllä jotain todella järkyttävää. :D Onhan tuollaista vietin puutteista koiraa vaikea opettaakin kauniiseen seuraukseen. Nyt se on mielestäni kaunista ja kontaktillista paikka paikoittain. Aina se ei ole hyvää (riippuu täysin vireystilasta) mutta melko usein kuitenkin. :) Eli nyt vain toivon, että Kangasalla järkätään taas talvikoe ja että me sinne mahduttaisiin. Olisi kiva päästä se avo läpi hyvillä suorituksilla ja siihen Nelli kyllä kykenee, kunhan vaan sää suosii. Eli vähän pakkasta tai muuten viileä sää. :)

Eilen tokottelut Teivossa pikkuporukalla, Veera, Jenni, mä ja koirat. Nämä treenit ei nyt sitten ehkä menneetkään niin putkeen. Ruutu oli vähän hakoteillä ja oli hiukan hidas..Ei olisi pitänyt ottaa sitä, kun Nelli oli kuitenkin kävellyt muutaman kilsan ensin treenipaikalle ja oli aurinkoinen & lämmin sää. Ruutua pitää meidän tehdä vain korkeassa vireessä. Tehtiin myös seurausta ringissä häiriöllä, hyvin meni, kontakti pysyi hyvin. :) Lisäksi vielä luoksaria pysäytyksellä ja niin, että Veera piti ja mä hetsasin & houkuttelin. Sitten kotiin ja lenkki vielä Rosan kanssa. :)