Loma meni nopeasti, vaikka se olikin ihanan pitkä :). Nellin uv meni vähän levottomasti..Nellukka oli äipän ja iskän kanssa kotona ja aikas lailla oli taas reagoinut raketteihin. Ensi vuonna täytyy luultavasti jotain rauhottavaa antaa, sen verran stressaava ilta/yö oli ollut.

Muuten lomalla ollaan tehty paljon lenkkejä, vaikka joulun aikoihin pakkasta oli reippaasti toistakymmentä. Tänään tehtiin Tainan, Fadon&Lassen kanssa  Lempäälässä Birgitanpolulla ihana lumilenkki. Vähänkö Nelli tykkäsi juosta taas Lacen kanssa, hyvää lihastreeniä samalla tuo hangessa juoksu! Treenien suhteen OLEN ollut todella laiska! Sisällä joskus jotain temppujuttuja ja joskus ulkona jotain luoksetulotreenejä. Mulle on jotenkin ollut tosi vaikeeta edes lähteä mihinkään tokoilemaan. Tosin sitten kun lähtee niin se on tosi kivaa, mutta se lähteminen vaan on niin vaikeeta. Eilen sitten päätin ryhdistäytyä ja kokeilla vähän miltä se tokoilu maistuu. Ja maistuhan se!! Nelli oli ihan älyttömän innokas ja pätevä. :) Seuraus oli pitkästä aikaa tosi hyvää, otettiin sitä aluksi pallon kanssa ja sitten namipalkalla. EI haahuillut yhtään, vaikka otin vähän pitempääkin pätkää :o. Luoksetulon pysäytys on ihan jees. Pallon kanssa pysähtyminen on vähän hitaampi kun vauhtiakin on enemmän, mutta kertaakaan ei tarvinnut kahta kertaa käskeä. Kakejakin kokeiltiin ja ne on nyt aika hyvät sisätreenin takia. Edelleen maasta istumaan nousussa Nelli ei nouse ihan täysin ylös, joten sitä täytyy hioa. Lopuksi koitin vielä makuuta, jota ollaan myös tehty tosi vähän. Menin piiloon ja hienosti pysyi, ehkä vähän oli epävarma (vilkuili sivuille), mutta ei liikkunut yhtään tai mitään. Tästä saadaan hyvä kun varmennetaan vaan paljon!

Katotaan jos maaliskuussa kävästäisiin ainakin yksissä tokokisoissa koittamassa ykköstä. Ja se paljon puhuttu BH-koe myös! Kyllä Nellistä vielä kisoihin ainakin on:)