Aamupäivällä oli kimppatreenit urheilukentällä. Porukkaa piti kyllä paikalle tulla, mutta jostain kumman syystä ei siellä ollut muita kuin mä ja Nelli. Niin kaunis ilmakin vielä, etten edes harkinnut, ettenkö olisi paikalle tullut. :) Onneksi Taina tuli Fadon ja Lacen kanssa seuraksemme treenaamaan.

Nellin kanssa noutoa alkuun. Alkaa olla jo hyvällä mallilla. Pitää hyvin kapulaa ja myös noutaa hyvin. Luovutus on vähän vielä törkynen. Joudun vielä joukuttelemaan sitä, että tuo kapulan lähelle. Eiköhän se siitä..Ruutuun lähetyksiäkin pitkästä aikaa otettiin. Aluksi Nelli haisteli merkin sivusta ja hetken päästä vasta tajusi, missä lelu oli. Toisella kertaa juoksi suoraan ruutuun. En ottanut enempää. Vauhtiluoksetuloa treenattiin pallon kanssa. Nelli innostuu pallosta tosi paljon ja se toimiikin tällaisessa vauhdikkaassa treenissä hyvin.

Lyhyehkö paikallaanmakuukin otettiin, jossa ei ongelmaa. Vähän Nelli kyllä vilkuilee sivuille, mutta eipä tuo kyllä haittaa. Ei se epävarmalta kuitenkaan tuntunut. Palkaksi kuivattua maksaa. :) Loppuun vielä naksulla kaukoja, liikkeestä istumista ja muutama lyhyt seuraaminen. Kaukoja otin niin, että koira sai heti ensimmäisestä vaihdoksesta palkan. Huomasi kyllä kuinka täpäkäksi liikkeet muuttuivat, kun palkka tulikin heti ekalla vaihdolla. Istumista treenattiin samalla kaavalla kuin ennenkin. Eli otin Nellin sivulle kävelemään ja kädellä ohjasin sen istumaan liikkeestä ja koitin itse jatkaa samalla parin askeleen verran matkaa. Näin se toimii ihan ok. Ilman käsiapua ei toimi vielä. Seuraamista otettiin naksulla. Palkkasin alkuja paljon. Pari askelta ja palkka. Mulla ei jostakin syystä ole intoa tehdä seuraamista, joten en viitsi sitä pilata jollain tyhmillä pitkillä pätkillä. Eli jos ylipäätään teen niin teen tuollaisia lyhyitä ja kivoja matkoja. :)

Nelli oli kyllä taas onnessaan kun näki bestiksensä. Ja taisi Lassekin olla aika iloinen. Ja Fado on tietty aina niin hellyyttävä. :)Tehtiin vielä aika pitkähkö lenkki Ryydynpohjassa ja pysähdyttiin koirapuistoonkin hetkeksi. Oli kyllä upea ilma ulkoiluun! Nyt vaan lunta odotellen, jospa sitä nyt tänä talvena vaikka tulisikin..Kiitos Taina mukavasta lenkki/treeniseurasta! :)