Launtaina oltiin perinteisesti hallilla. Tultiinkin tuntia liian ajoissa, edellisillä oli kahden tunnin reenit. Päätettiin sitten käydä Siurossa moikkaamassa Lassea ja Karia. Vähänkö oli Lace ilonen, kun Nelli pomsahtikin auton takaluukusta sitä moikkaamaan. :)

Hallilla oltiinkin sitten vaan mä, Nelli, Taina ja Fado. Me otettiin alkuun paikallaanmakuu. Hienosti meni taas! Se on alkanut sujua nyt hyvin. Jospa me sittenkin saataisiin se varmaksi. Treenasin vähän pysähdyksiä. Taas meinasi Nelli istua ennen käskyä, mutta toisella yrittämällä muistikin, että ei saanutkaan istua ennen käskyä.

Koitettiinkin sitten muutamaa agilityestettä vaihteeksi. Puomia, keppejä, rengasta ja pussia. Kepit ja puomit meni samalla tavalla. Renkaan alapuolelle keksin laittaa esteiden siivekkeen, ettei Nelli pujahtaisi sieltä. Se tehosikin ja sain oikein vierestä ohjata Nellin renkaalle. Pussia vähän epäröin, koska Takujen kurssilla Nelli sai pienimuotoisen kammon sitä kohtaan. Se kolautti päänsä pussin puuosaan, auts.Nyt ei kuitenkaan enää arastellut. Olin ensin pussin suulla vastassa, ja pidin kangasta ylhäällä. Parin kerran jälkeen laitoin kankaan maahan, ja menin itse Nellin viereen käskyttämään. Hyvin meni, ilman jännittelyjä. :)

Eilen uskaltauduttiin "hirmumyrskyyn" tokoilemaan. Epäilin että tuleeko ketään paikalle, mutta siellähän oli ennätysmäärä tokoilijoita! Oli cockeria, terrieriä, corgia..ja tietysti me ja Neera&Tarja. Alkuun treenattiin kaikki rivissä paikkamakuu. Ei voi olla totta! Taas Nelli pysyi, vaikka vierestä lähti pari koiraa!! On näistä reeneistä jotakin hyötyä ollut. Hienoa! Ohitettiin muita koiria ringissä, joka meni hyvin. Yhdeltä koiralta saatiin rähjäykset, mutta Nelli ei onneksi reagoinut kovin. Otettiin myös seuraamista oikein käskyttäjän kera. Vähän oli haahuilua.

Tokoilujen jälkeen mentiin koiranpuistolle Corgien ja Neeran kanssa.

Illalla Heli soitti ja pyysi meitä (tai oikeastaan Nelliä) leikkimään Paminan ja Sentan kanssa. Heli oli aikoinaan siskoni koirakaveri, ja nyt kun mullakin on oma hänään heiluttaja, ollaan oltu Helin kanssa vähän yhteyksissä. Vielä kun asutaan pienen kävelymatkan päässä, niin on kiva lähteä aina lenkille tai touhuta jotain kivaa. Pamina ja Senta on Schapendoeseja. Vähän Nelli on vielä uhkaava niiden mielestä, kun se on kuitenkin vanhin, mutta kyllä se leikkikin sieltä kohta alkaa. :)