Meilläpä onkin nyt aktiivista treenausta, sillä tokoillaan tiistaisin Teivossa ja torstaisin täällä Lietsussa urheilukentällä. Aina ei tietenkään pääse välttämättä mukaan, mutta hyvin usein kuitenkin. Porukalla on mukavaa ja hyödyllistä treenata. Häiriö on aina plussaa!

Eilen siis oli Teivossa tokoilua. Porukkaa oli riittävästi paikalla. Alkuun otettiin paikallaanmakuu, joka meni meidän osalta erittäin hyvin. Aika taisi olla sen pari minuuttia. Nelli vaihtoi muutaman kerran kylkeä, ja oli ajoittain kyllä ehkä hieman epävarma. Häiriötä oli kyllä paljon, vieressä monta koiraa, autoja lappasi vähän väliä ja muutenkin tuo treenialue oli melko vilkas paikka. Hyvin kuitenkin pysyi ja se riittää. :) Yksi treenikaveri oli tuonut paikalle tokohypyn, jota taas pitkästä aikaa päästiin kokeilemaan. Alkuun ei hypännyt, joka varmaan johtui siitä, että este oli hieman erilainen kuin kokeessa. Toisella yrittämällä kuitenkin jo onnistui. Liikahteli hieman paikka-sanan jälkeen, mutta muuten ok.

Ruutuakin treenailtiin. Nelli oli kyllä todella laiskalla tuulella, eikä ollut innostunut koko jutusta. Otettiin yksi ruutuun lähetys ja ruudusta seuraamaan tulo. Siinä se, enempää en viitsinyt treenata, kun ei Nellillä ollut selvästikkään intoa. Se oli eilen pelkkä namikoira. ;) Nameilla sen saa kyllä motivoitua helposti, leluilla se on haastavampaa. Lelulla otin parit kaukot, jotka mainioita. Kaukoista Nellukka tykkää. Sivulletulojakin kokeiltiin, jotka oli paikkapaikoin bra. Nelli tarjoaa kyllä sivulletuloa monesti eteen (varsinkin silloin kun on todella ahne nameihin), mutta kun siitä ei saa palkkaa, niin eiköhän se siitä pian laannu.

Loppuun vielä Vähän noutokapulalla temppuilua. Tehtiin porukalla tokoilujen päätteeksi lenkki harjulle. Käväistiin myös raviradalla tsekkaamassa heppoja. Nelli ei välittänyt kovinkaan, ollaanhan me muutaman kerran siellä käytykin. Niin ja oltiin aika reippaita, kun käveltiin kotoa saakka (n.2km) treenipaikalle ja vielä takaisinkin. ;)