Nyt on taas blogin päivittämisestä aikaa. Ollaan käyty säännöllisesti tokoilemassa porukalla Gigantin pihassa ja lentsussa yhdellä kentällä. Nellillä on ollut ihmeesti motivaatiotakin. Itseksemmeollaan ottettu ihan tosi lyhyitä reenejä, joka on varmasti hyvä. Nelli ei ehdi kyllästyä lyhyessä ajassa. Paikkamakuukin on vahvistunut ihmeen hyvin. Nyt Nelli ei nouse enää kovin helposti, vaikka viereinen koira nousisikin. Heti kun menen kauas, niin se alkaa epäröimään enemmän. Olenkin tehnyt pitkiä lyhyitä paikallaanmakuita paljon.

Tiistaina pääsin Nellin kanssa Tainan mukaan etsintäreeneihin. Oli kiva seurata, kun ikinä en ole nähnyt ihan livenä jäljestämistä. Lace etsi tosi hienosti vähän pidemmältäkin. Pääsin maalimieheksikin. Siellä sitten pimeässä metsässä Tainan kanssa odoteltiin, että koska koira löytää meidät. ;) Etsinnöiden jälkeen kurvattiin Lietsuun koirapuistoon. Nelli ja Lace juoksi mukavat juoksut ja Fado ryynäsi jalkkiksen kanssa. ;)

Kohta se joulukin sieltä tulee..Nelli auttaa aina lahjojen paketoimisessa, varsinkin jos paketissa on jotain syötävää. Nyt vain lunta odottelemaan..