Niin se syksykin vaan sitten tuli tänne Suomeen. Lapissa se taitaa olla jo pitkällä. Viime viikonloppuna oltiin mökillä, ja siellä syksy onkin vähän pidemmällä, kuin täällä Tamperestin suunnalla. Nelli pääsi juoksemaan viimeisiä kertoja Ukon kanssa, sillä Ukko muuttaa nyt pois Juupajoelta. Onneksi uusi koti on samalla suunnalla, missä mummi asuu, pääsemme siis varmasti joskus katsomaan, mitä Ukolle kuuluu. :) Sunnuntaina paisteltiin metsässä makkaraa ja koirat pääsi leikkimään keskenään. Tai Nelli päivysti herkkuja, ettei mene muihin suihin. Ukko ja Sissi paini sillä aikaa keskenään ja kävi pienellä tutkimusretkelläkin. Oli mukavaa. :) Nellillä on mökillä aina kunnon koiranelämää, kun saa tassutella metsässä ja mökkipihalla mielinmäärin. Takan ääreen on sitten kiva köllähtää ja sulatella herkkuja massussa..aijai..

1933268.jpg

Ukko ja Sissi painii

Eilinen ja tämä päivä ovat olleet ihanan aurinkoisia. Eilistä tosin masensi sitten muut surulliset asiat :( Tänään käväistiin Nellukan kanssa puiston vieressä tokottelemassa. Tälläkertaa treenattiin tunnaria, noutoa, kaukoja ja paikallaanmakuuta. Tunnaria treenattiin aluksi ihan vaan yhdellä kapulalla ja sen jälkeen laitettiin toinenkin puolen metrin päähän. Toi hyvin. Hieman vielä oudoksuu oma-käskyä. Nytkähtää kun käsken, mutta sitten katsoo kummissaan, että siis ethän sä sanonutkaan "nouda." Eli vähän täytyy vielä rohkaista menemään kapuloille. Noudot oli hyviä. Otettiin pitämistä ja loppuosaa, ok. Kaukoja lelun kanssa, aina yhdestä käskystä palkka. Näistä Nelli tykkäsi. Paikallaanmakuussa olin lähellä ja aikaa ehkä noin puoli minsaa. Pysyi hyvin, vähän kyllä vilkuili, mutta ei vaihtanut kylkeä tms.

Loppuun tyhmänä vielä halusin muutaman tunnarin. Pistin kaksi kapulaa vierekkäin (eivät tosin olleet kovin lähekkäin) No eihän se omaa tuonut, vaan sen toisen, minkä ensin näki. Otettiin perään heti toinen, ja sama homma, höh. Otin sitten vaan yhdellä ja riemupalkkaus. Mä oon ihan amatööri ton tunarin kanssa. Nelli ei selvästikkään yhtään haistele tai tee töitä, vaan ottaa ensimmäisen kapulan, mikä nenän eteen tulee. Nätisti se sen tuokin, mutta se ei vaan valitettavasti riitä. Täytyypä miettiä, mitä tuon kanssa tekisi..

Hyvää syksyä kaikille!

1933262.jpg